Thursday, May 19, 2011

Terima Kasih buat Teerah & Kaum Kerabat

Hari ni baru sempat nak update blog sebab 'busy' sesangat...Student U dah cuti busy gak ke? Yurp..sentiasa busy la..skrg ni tengah nak pindah ke bangunan baru..aahhh...belum habis pack lagi barang2 dalam bilik lama ni...mau 10-20 kotak kot baru cukup, ada kena ngajar Sem 3, n macam2 meeting and vision screening. Ini menunjukkan DOVS is a very energetic department in IIUM.

Untuk post kali ni aku nak mengucapkan jutaan trimas pada Teerah dan kaum kerabat kerana telah memilih homestay kitaorg untuk percutian/ seminar diaorang di Kuantan. Harap berpuas hati dengan kemudahan yang disediakan..Memang best & sempoi family Teerah..best gak  borak  ngan sepupu n pakcik, makcik n mama Teerah even sekejap je sbb aku hari itu sangat2 keletihan..biasala bila manager bercuti n aku kena uruskan sendiri bersama my Hero Adam. Lain kali bila bertandang ke sini, bleh la menginap di homestay kami dan war-war kepada kenalan lain. Kalau nak buat booking bleh la call awal 1-2 minggu, bleh arrange unit yang berdekatan.

Okay, Tq , Bye2

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...